image/svg+xml

Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Beyza Aksu Dünya “Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı” kapsamında doktora sonrası araştırma projesini 12 ay süre ile Amerika Birleşik Devletleri'nde yürütmek üzere burs kazanmıştır.

Araştırma kapsamında akademisyenlerin ölçme ve değerlendirme yeterliklerini ve yeni yeterlikler edinilmesine yönelik tutumlarını belirleyecek bilgisayarda bireye uyarlanmış (BBT), iki ayrı alt testten oluşan bütünleşik bir test programı geliştirilecektir. Proje halihazırda yüksek bütçeli birçok uluslararası projenin yürütüldüğü Alabama Üniversitesi’nde yürütülecektir. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
  • Bölümümüzde Göreve Başlayan Dr. Öğr. Üyesi Ayşe BİLİCİOĞLU GÜNEŞ'e Oryantasyon Programı Düzenlendi

• Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

• Öğretim Üyemiz TÜBİTAK 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu Kazanmıştır

• Bireye Uyarlanmış Test Araştırmaları (Ulusal) Sempozyumu