Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Kutlubey Yerleşkesi Mezuniyet Tören Alanı’nda gerçekleştirilen törene Türkiye’nin 81 ilinden ve birçok ülkeden binlerce kişi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan tören, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden öğrencilerin rahmet ve saygıyla anılmasının ardından devam etti.

Törende Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programını başarı sıralamasında ilk üçte tamamlayan öğrencilerimize başarı belgeleri takdim edildi. Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesinin ardından toplu şekilde mezuniyet yemini edildi. Yeminin ardından geri sayım eşliğinde kepler havaya atıldı.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programı ve üniversitemizin bütün 2023 yılı mezunlarını tebrik ediyor ve kendilerine başarılar diliyoruz.

Mezuniyet Töreniyle ilgili daha fazla fotoğrafa ulaşmak için tıklayınız.
  • Bölümümüzde Göreve Başlayan Dr. Öğr. Üyesi Ayşe BİLİCİOĞLU GÜNEŞ'e Oryantasyon Programı Düzenlendi

• Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

• Öğretim Üyemiz TÜBİTAK 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu Kazanmıştır

• Bireye Uyarlanmış Test Araştırmaları (Ulusal) Sempozyumu